Το καπάκι της τουαλέτας «πάγωσε» τη νεαρή μητέρα - Δεν θα πιστεύεις το λόγο (photos)

Το καπάκι της τουαλέτας «πάγωσε» τη νεαρή μητέρα - Δεν θα πιστεύεις το λόγο (photos)

Δείτε τι ανακάλυψε χάρη στο καπάκι της τουαλέτας της!

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, αλλά η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μια νεαρή μητέρα που ζει στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, είχε παρατηρήσει κάποια περίεργα πράγματα σπίτι της αλλά δεν είχε δώσει και πολύ σημασία.

Όταν βρήκε μια κουβέρτα σε διαφορετική θέση από αυτή που την είχε αφήσει, κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει. Οι υποψίες της έγιναν εντονότερες, όταν βρήκε το καπάκι της τουαλέτας της σηκωμένο. Αυτό ήξερε πως δεν θα το έκανε ούτε εκείνη, ούτε και η κόρη της.

Έτσι η γυναίκα κατάλαβε πως στο σπίτι της έμπαινε ο πρώην άντρας της, για τον οποίο είχε εκδοθεί περιοριστικά μέτρα. Δεν έπαιρνε όμως την αστυνομία γιατί σκεφτόταν την αντίδρασή τους, όταν θα τους έλεγε για την κουβέρτα και το καπάκι.

Πριν λίγες ημέρες άκουσε θόρυβο από το δωμάτιό της, νομίζοντας πως είναι η γάτα της. Όταν πήγε όμως, ανακάλυψε πως ήταν ο σύζυγός της, Κάρι Κοκούζι, ο οποίος την έπιασε από το πρόσωπο.

Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και βγήκε έξω, ζητώντας από τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία. Όταν οι Αρχές ήρθαν, βρήκαν τον 31χρονο κρυμμένο στο σπίτι. Εκείνος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως τις τελευταίες 2 βδομάδες δεν είχε που να μείνει και έτσι αναγκάστηκε να καταφύγει σε αυτή τη λύση.