Απίστευτη μεταμόρφωση άνδρα που έμπλεξε με συμμορίες (video)

Απίστευτη μεταμόρφωση άνδρα που έμπλεξε με συμμορίες (video)

Δείτε πώς τον άλλαξε η παρανομία

Ο Robert Hardister αποτελεί ένα πρόσωπο που έγινε viral και γνωστό παγκοσμίως για όλους τους λάθους λόγους. Η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από τις δεκάδες φωτογραφίες από κάθε σύλληψη του που δείχνουν την μεταμόρφωση στο πρόσωπο του.

Η εικόνα από την πρώτη του σύλληψη, το 2009, είναι ενός συνηθισμένου άνδρα της ηλικίας του. Από εκείνη την στιγμή και μετά κάθε φορά που τον έπιαναν είχε ένα ολοκαίνουργιο τατουάζ, αρχικά στο λαιμό και μετά σταδιακά στο πρόσωπο μέχρι τι στιγμή που όλο είχε καλυφθεί. Η αλλαγή είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Οι πρώτη του σύλληψη ήταν για κλοπή, όμως σύντομα όπως άλλαξε η εμφάνιση του έτσι γινόντουσαν και πιο σοβαρά τα εγκλήματα που διέπραττε, κλοπή αμαξιών, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών και η λίστα όλο και μεγαλώνει.

Και ενώ το 2009 δεν είχε ούτε ένα τατουάζ, το 2011 βλέπουμε τις πρώτες αλλαγές με ένα πρώτο στο λαιμό, το 2013 αρχίζουν τα τατουάζ και καλύπτουν τον λαιμό και το πρόσωπο και το 2016 υπάρχουν ελάχιστα εκατοστά που δεν καλύπτονται.

ΠΗΓΗ