Τον κορόιδευαν στο σχολείο και 10 χρόνια μετά πήρε την εκδίκηση του (video)

Τον κορόιδευαν στο σχολείο και 10 χρόνια μετά πήρε την εκδίκηση του (video)

Ένα μάθημα για όλους! 

Το 2008, ο Sam Rouen κέρδισε στην τρίτη σεζόν του «The Biggest Loser», μια τηλεοπτική εκπομπή η οποία ζυγίζει τους υπέρβαρους διαγωνιζόμενους μεταξύ τους για να δει ποιος μπορεί να χάσει το υψηλότερο ποσοστό σωματικού βάρους για ένα χρηματικό έπαθλο.

Στα 19 του, δύο μόλις χρόνια αφού είχε τελειώσει το σχολείο, ο Sam ζύγιζε 154 κιλά αλλά μέχρι το τέλος της εκπομπής είχε χάσει 71 κιλά. Τώρα στα 29 του εργάζεται ως πυροσβέστης και είναι σαφές από το παρακάτω video ότι έχει διατηρήσει τις "καλές συνήθειες" του από την εμφάνισή του στην εκπομπή.

Ακόμα και μια απλή σύγκριση των φωτογραφιών πριν και μετά, από παχουλός έφηβος σε γυμνασμένος πυροσβέστης, είναι απλά απίστευτο ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο. Σε αυτό το διάστημα έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά και είχε συμμετοχή στο ετήσιο ημερολόγιο της πυροσβεστικής.

Παρ 'όλα αυτά, εξακολουθεί να έχει κάποιο άγχος που έχει απομείνει από τον καιρό που ήταν παχουλός. "Δεν μου αρέσει να βγάζω την μπλούζα μου ακόμα και στην παραλία." είπε στην Αυστραλιανή έκδοση της Daily Telegraph.

ΠΗΓΗ