Αυτός ο άνδρας ζει με 3 γυναίκες – Δες τι κάνει όταν τον εκνευρίζουν! (photo)

Αυτός ο άνδρας ζει με 3 γυναίκες – Δες τι κάνει όταν τον εκνευρίζουν! (photo)

Τι άλλο θα δούμε...

Ένας πολυγαμικός άντρας που κατοικεί στη Ρωσία, ζει με τρεις «συζύγους» και ονειρεύεται στο μέλλον να αποκτήσει περισσότερες και να κάνει τουλάχιστον 50 παιδιά!

Ο 34χρονος Ivan Sukhov, ακολουθεί το ρωσικό δίκαιο, με το οποίο ένας πολίτης μπορεί να έχει μία επίσημη σύζυγο. Οι άλλες δύο γυναίκες απλά έχουν κάνει μια συμφωνία μαζί του.

Πριν γίνει πολυγαμικός, ο Sukhov ζούσε με τη νόμιμη σύζυγό του, Natalia Sukhova, για 11 χρόνια όμως αποφάσισε πως θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής και να αποκτήσει μια τεράστια οικογένεια.

"Αρχικά ήμουν αντίθετη στην ιδέα. Δεν μπορούσα να φανταστώ μια τέτοια κατάσταση, αλλά μετά άλλαξα γνώμη επειδή ήθελε πραγματικά να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια," είπε η Natalia.

Η οικογένεια ζει σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων, αλλά ο Sukhov σκέφτεται να το πουλήσει για να αγοράσει ένα μεγάλο σπίτι στα προάστια. Ο Sukhov έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο και κάθε βράδυ καλεί μια από τις συντρόφους του να περάσει τη νύχτα μαζί του.

"Μας προσκαλεί εκείνος μία – μία με τη σειρά," είπε η Natalia. Σύμφωνα με τον Sukhov, όταν έχει πρόβλημα με κάποια από τις συντρόφους του, την τιμωρεί με αποχή από το σεξ.
''Αν μία από τις γυναίκες μου κάνει κάτι λάθος, δεν θα την προσκαλέσω στο κρεβάτι για ένα μήνα," είπε ο Sukhov.

Πρόσφατα, ο 34χρονος δέχτηκε μια γυναίκα με το όνομα Madina να εισέλθει στην οικογένειά του. Η Madina είναι Μουσουλμάνα, ενώ ο Sukhov είναι Ορθόδοξος.

Η Madina έπρεπε να πάει ενάντια στις επιθυμίες των γονέων και της θρησκείας της για να είναι μαζί του.

"Τον είδα στην τηλεόραση και τον ερωτεύτηκα. Αποφάσισα να είμαι μαζί του, ανεξάρτητα από το τι έλεγαν οι δικοί μου," είπε η Madina.

Ο Sukhov και οι σύντροφοί του έχουν όλοι τους δουλειά και λαμβάνουν ο καθένας το μισθό του. Σύμφωνα με τον 34χρονο, έχουν όλοι τους αρκετά χρήματα για να παρέχουν στους ίδιους και στα παιδιά τους ένα καλό βιοτικό επίπεδο.