Τρομερός! Ιδιοκτήτης μπαρ στην Χαλκιδική έβαλε επικό κωδικό σε wifi για την Μακεδονία!

Τρομερός! Ιδιοκτήτης μπαρ στην Χαλκιδική έβαλε επικό κωδικό σε wifi για την Μακεδονία!

Σε μία τρομερή κίνηση προχώρησε ένας ιδιοκτήτης μπαρ στην Χαλκιδική θέλοντας να στείλει το μήνυμά του για την Μακεδονία.

Όπως εξηγεί ο Θόδωρος Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του, ο λόγος που έβαλε τον συγκεκριμένο κωδικό στο wifi είχε να κάνει με την στάση των Σκοπιανών πελατών, μετά την «Συμφωνία των Πρεσπών», υποστηρίζοντας πως είναι από την Μακεδονία και όχι την Βόρεια.

«Πέρυσι το καλοκαίρι και μετά από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι πελάτες είχαν «ξεσαλώσει», ήταν τα πρώτα λόγια του ιδιοκτήτη στην «ThessNews». Και συνέχισε: «Όταν τους ρωτούσαμε, απαντούσαν, από τη Μακεδονία, σκέτο. Χωρίς το: Βόρεια. Μία, δύο, τρεις, ο γιος μου, Χρήστος, λέει: έτσι είστε; Και σκέφτηκε αυτόν τον έξυπνο τρόπο, ως αντίδραση».

Τι έκανε; Έβαλε τη φράση «MacedoniaIsGreek», αναγκάζοντας τους πελάτες από τα Σκόπια να την βάλουν στις συσκευές τους. «Μας κοιτούν λίγο περίεργα και απλά βάζουν τον κωδικό, χωρίς να πουν κάτι», υποστήριξε για την αντίδραση των Σκοπιανών, ενώ γι' αυτή των Ελλήνων, τόνισε: «Αυτό το φωνάζουν», μας λένε, δεν το γράφουν μόνο».