Τουρίστες έπαθαν σοκ! Πλήρωσαν 430 ευρώ για δύο μακαρονάδες! (photos)

Τουρίστες έπαθαν σοκ! Πλήρωσαν 430 ευρώ για δύο μακαρονάδες! (photos)

Πλήρωσαν ακριβά τα... γούστα τους!

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν μερικοί τουρίστες, οι οποίοι έκατσαν να φάνε δύο μακαρονάδες, αλλά χρειάστηκε να πληρώσουν περισσότερα από 430 ευρώ! Μάλιστα, ανέβασαν την απόδειξη στο ίντερνετ προκαλώντας χαμό στα social media.

Το περιστατικό έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, στα τέλη του Αυγούστου σε εστιατόριο της Ρώμης, κοντά στο κάστρο Sant' Angelo, λίγα μέτρα από την βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Οι Ιάπωνες ανέβασαν την απόδειξη σε γνωστό site για συμβουλές σε τουρίστες και έπειτα από λίγη ώρα ακολούθησε πανικός.

Μερικοί χρήστες υποστήριξαν πως το εστιατόριο ακολουθεί αυτή την τακτική και παραπλανά τους πελάτες, οι οποίοι παραγγέλνουν ακριβά πιάτα, χωρίς να το γνωρίζουν, καθώς στον κατάλογο αναφέρεται η τιμή για 100 γραμμάρια (!) από τα ψάρια που προσφέρει το μενού. Μάλιστα, ανέβασαν κι άλλες αποδείξεις από το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Πάντως, από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του «Antico Caffe di Marte» απάντησαν μέσω της εφημερίδας Corriere della Sera υποστηρίζοντας: «Το μενού είναι ξεκάθαρο, ο λόγος για τον οποίο οι Ιάπωνες τουρίστες πλήρωσαν αυτή την τιμή είναι επειδή δεν παρήγγειλαν μόνο σπαγγέτι αλλά και ψάρια, τα οποία ήταν ολόφρεσκα. Οι πελάτες, μάλιστα, τα επέλεξαν».

Δείτε...