Βραβεία ΠΣΑΤ 2019: Τίμησαν τον δάσκαλο της δημοσιογραφίας, Ανδρέα Μπόμη (videos+photos)

Βραβεία ΠΣΑΤ 2019: Τίμησαν τον δάσκαλο της δημοσιογραφίας, Ανδρέα Μπόμη (videos+photos)

Το όραμα και την «κληρονομιά» που άφησε πίσω του ο δάσκαλος της δημοσιογραφίας, Ανδρέας Μπόμης, τίμησε ο ΠΣΑΤ στα 22α βραβεία του - Θεσπίστηκε βραβείο με το όνομά του, βραβεύθηκε η σύζυγος και ο γιος του έναν χρόνο μετά τη μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό Τύπο.

Στο αμφιθέατρο του μουσείου της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (14/11) η απονομή των 22ων βραβείων του ΠΣΑΤ. Ένας θεσμός που, όπως το σύνολο της ελληνικής αθλητικής – κι όχι μόνο – δημοσιογραφίας, είναι εδώ κι ένα χρόνο «φτωχότερος» λόγω της απώλειας του Ανδρέα Μπόμη. Του δασκάλου της δημοσιογραφίας που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2018 αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο αλλά και εξίσου τεράστια κληρονομιά.

Τα βραβεία ΠΣΑΤ, άλλωστε, ήταν ένα από τα πράγματα που μαζί με άλλους μεγάλους συναδέλφους καθιέρωσε ο ίδιος, στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, καθώς ήταν ένας από τους πρωτοπόρους και οραματιστές του ελληνικού Τύπου. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, ο ΠΣΑΤ παρά να τιμήσει τη μνήμη του μεγάλου Ανδρέα Μπόμη. Τόσο βραβεύοντας τη σύζυγό του Μίνα και τον γιο του Παναγιώτη, που έδωσαν το «παρών» στην τελετή, όσο και δίνοντας το όνομά του σε ένα από τα βραβεία που θα απονέμεται στο εξής κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube