Χανιά: Στόλισε δέντρο με 13.000 λαμπιόνια (photos)

Χανιά: Στόλισε δέντρο με 13.000 λαμπιόνια (photos)

Πανέμορφες εικόνες! 

Τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων κάθε σπίτι φροντίζει να στολίζει το δέντρο του, δίνοντας στο χώρο μια θαλπωρή και εορταστική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, ένας Χανιώτης το χει... προχωρήσει ακόμη παραπέρα, αφού πέρα από το στολισμένο δέντρο του σπιτιού του, εδώ και 9 χρόνια, έχει αναλάβει το στολισμό και το δέντρου της... γειτονιάς του, που με 13.000 λαμπιόνια είναι το πιο εντυπωσιακό στα Χανιά.

Το δέντρο που έφτιαξε το 2010 ο Χανιώτης επιπλοποιός και κάθε χρόνο στολίζει ολομόναχος, κοσμεί την οδό Αγίων Αποστόλων και κλέβει δικαιολογημένα τα βλέμματα των περαστικών, όντας πλέον το καμάρι των κατοίκων της περιοχής.

Το εντυπωσιακό δέντρο, ύψους 5 μέτρων και 60 εκατοστών, είναι διαιρούμενο και αποτελεί μια σιδηροκατασκευή που ανάβει με συνολικά 13.000 λαμπάκια. Χρόνο με το χρόνο, τα λαμπιόνια και τα στολίδια αυξάνονται, αφού φέτος ο κ. Κατράκης πρόσθεσε για πρώτη φορά και τρεις τεράστιες κόκκινες μπάλες. Και αν νομίζετε πως κάθε Χριστούγεννα θα πληρώνει μια... περιουσία στη ΔΕΗ, σας πληροφορούμε ότι το κόστος κατανάλωσης για όλες τις γιορτές είναι μηδαμινό, αφού δεν ξεπερνά τα 3 ευρώ.

Πηγή: zarpanews