Ο Balenciaga συγκεντρώνει βοήθεια για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αυστραλία

Ο Balenciaga συγκεντρώνει βοήθεια για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αυστραλία

Οι πυρκαγιές που έχουν καταστρέψει την Αυστραλία από τον Σεπτέμβριο και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 25 άνθρωποι και να αφανιστούν ένα δισεκατομμύριο ζώα, κινητοποίησαν όλο τον κόσμο που εκφράζει την υποστήριξή του και την αλληλεγγύη του προς τη χώρα.

Ο οίκος Balenciaga θορυβημένος από τις αναφορές ότι το 30% του πληθυσμού των κοάλα έχει καεί στις πυρκαγιές αποκάλυψε τα σχέδιά του να βοηθήσει με την πώληση t-shirts και hoodies με σχέδιο ένα κοάλα.

«Ως απάντηση στην τρέχουσα κρίση με τις πυρκαγιές στην Αυστραλία ... ο Balenciaga αποφάσισε να κυκλοφορήσει t-shirts και hoodies που φέρουν την εικόνα του ευάλωτου Αυστραλιανού κοάλα» αναφέρει ο γαλλικός οίκος μόδας σε ανάρτηση στο Instagram. «Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις αυτών των ενδυμάτων θα διατεθεί στην καταλληλότερη οργάνωση προστασίας που έχουν επιλέξει ο όμιλος Kering και εμπειρογνώμονες βιωσιμότητας του Balenciaga» σημειώνεται.

Ο όμιλος Kering, στον οποίο ανήκουν οι οίκοι Balenciaga, Gucci, Saint Laurent ανακοίνωσε δωρεά ενός εκατομμυρίου αυστραλιανών δολαρίων για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube