Αυτή η συγκλονιστική φωτογραφία έγινε viral - Δείτε γιατί (photos)

Αυτή η συγκλονιστική φωτογραφία έγινε viral - Δείτε γιατί (photos)

Έγινε άμεσα viral στο διαδίκτυο.

Μία ιδιαίτερα συγκλονιστική φωτογραφία κάνει το γύρο του ίντερνετ και πολλά διεθνή Μέσα ασχολήθηκαν με την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο καρέ, παρουσιάζοντας τις θυσίες που καλούμαστε όλοι να κάνουμε για να παραμείνουμε ασφαλείας κόντρα στη νέα πανδημία που έχει ξεσπάσει.

Πριν από μερικές μέρες, μία κοπέλα ανέβασε την φωτογραφία όπου φαίνεται ένας άνδρας να κρατά στα χέρια του ένα μωρό και έξω από το παράθυρο να βρίσκεται ένας ηλικιωμένος άνδρας. Μάλιστα, έγραψε: «Τρεις γενιές κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς ο μπαμπάς μου συναντά τον εγγονό του για πρώτη φορά».

Ο αδερφός της κοπέλας, η οποία ονομάζεται Έμα, ο Μίκαελ κρατά στα χέρια του τον γιο του, την στιγμή που ο πατέρας του, βρίσκεται πίσω από το παράθυρο και τον κοιτάζει για πρώτη φορά από την γέννησή του, μη μπορώντας να το πάρει στην αγκαλιά του, ελέω του κορονοϊού και τα μέτρα προφύλαξης.

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από την γυναίκα του Μίκαελ, η οποία λέγεται και αυτή Έμα, έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών διεθνών Μέσων, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Η εν λόγω πόζα ανέβηκε στο twitter και οι τρεις... άνδρες είναι από την Ιρλανδία.

Παράλληλα, η Έμα, που ανέβασε την φωτογραφία, ενημέρωσε για την κατάσταση του μικρού παιδιού: «Τα καλά νέα είναι ότι ο μικρός Φαολάν τα πάει υπέροχα και δεν έχει αντιληφθεί την καινούρια του φήμη. Επίσης, ο Φαολάν είναι ο ανιψιός μου, και είναι ο αδερφός μου Μίκαελ που τον κρατά. Η μανούλα του (η οποία ονομάζεται επίσης Έμα) τράβηξε τη φωτογραφία».

Ενώ για τον πατέρα της συμπλήρωσε: «Δεν θα με άφηνε να τον βγάλω φωτογραφία, αλλά χαμογελάει! Ο αδερφός μου μένει 2 λεπτά μακριά από αυτόν, έτσι πέρασε να πει ένα γεια. Ήξερε ότι δεν μπορεί να περάσει μέσα. Ανυπομονεί να κρατήσει το μωρό σύντομα».

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.