Στην Ελληνική εταιρία, Ally, το Icons of Gin 2020 Award για το Mataroa Gin

Στην Ελληνική εταιρία, Ally, το Icons of Gin 2020 Award για το Mataroa Gin

Η Ally Creative PR & Marketing είναι η Εταιρεία Επικοινωνίας της Χρονιάς (Communications Agency of the Year), σύμφωνα με το Gin Magazine...

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εταιρία marketing και επικοινωνίας, Ally, επιλέχθηκε ως Communications Agency της Χρονιάς στα Βραβεία Icons of Gin 2020, που διοργανώνονται από το Gin Magazine.

Τα Βραβεία Icons of Gin δημιουργήθηκαν από το Gin Magazine για να αναδείξουν τους ανθρώπους, τα προϊόντα και τα μέρη που κάνουν το Gin μια τόσο συναρπαστική κατηγορία. Τα Βραβεία αναδεικνύουν διεθνώς τους καλύτερους παραγωγούς, τα μπαρ, τους εμπόρους, καθώς και όσους επιδεικνύουν ιδιαίτερη αφοσίωση και κίνητρο, οδηγώντας τη βιομηχανία, όχι μόνο τις εταιρείες τους, σε άλλο επίπεδο.

Η συνολική στρατηγική μάρκετινγκ για τη εισαγωγή ενός εντελώς νέου προϊόντος Gin -όπως το Mataroa Gin- στην αγορά, οι πρωτότυπες εκδηλώσεις, η εξοικείωση της εικόνας του προϊόντος με το καταναλωτικό κοινό, ήταν στοιχεία που λήφθηκαν υπόψη προκειμένου να δοθεί στην Ally αυτό το βραβείο.

Εκ μέρους όλων των ανθρώπων της Ally, ένα μεγάλο ευχαριστώ!