Χρήστης ζητά από την Apple ένα τρισεκατομμύριο δολάρια – Δείτε τον απίστευτο λόγο

Χρήστης ζητά από την Apple ένα τρισεκατομμύριο δολάρια – Δείτε τον απίστευτο λόγο
Pixabay

Μήνυσε τον αμερικάνικο κολοσσό

Ένας χρήστης iPhone στο Μιζούρι, έχει καταθέσει μήνυση στην Apple και διεκδικεί το αστρονομικό ποσό του ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Ράιβον Τέρελ Πάρκερ, υποστηρίζει πως το 2018 πήγε σε κατάστημα της εταιρίας και έδωσε το κινητό του για επισκευή, με τους εργαζόμενους να του δίνουν άλλη συσκευή αντί για τη δική του.

Σύμφωνα με τον Πάρκερ το προσωπικό κράτησε το δικό του iPhone δίνοντάς του άλλο, επειδή η συσκευή του είχε κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά! Μάλιστα, αναφέρει πως αυτή η συσκευή βοήθησε την Apple να αναπτύξει το iOS 12.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Σύμφωνα με το Macworld, ο Πάρκερ όταν εννοεί πως το κινητό του είχε ξεχωριστά χαρακτηριστικά, ίσως να εννοεί πως ίσως εγκατέστησε κάποια έκδοση του iOS, η οποία δεν ήταν διαθέσιμη σε ευρεία χρήση για το κοινό και πιθανότατα ο εργαζόμενος στο κατάστημα της Apple όταν το ανακάλυψε, κατά την επισκευή, την αφαίρεσε.

Επίσης, ένας από τους λόγους της μήνυσης, είναι πως στο κατάστημα τον χαρακτήρισαν τρελό. Η τελευταία προσπάθεια για μήνυση απορρίφθηκε, καθώς ο δικαστής έκρινε πως δεν υπάρχουν στοιχεία ώστε να αποδειχθούν όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τρόμος από γιγάντιες τσούχτρες (video)

GNTM: Πρώην παίκτρια σε ημίγυμνη φωτογραφία στο Instagram (photos)

Άκουσαν περίεργο θόρυβο έξω από το σπίτι - Όταν είδαν τι ήταν «πάγωσαν» (video)

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.