ΕΛΤΑ: Ειδική έκδοση γραμματοσήμων με θέμα «Μείναμε σπίτι και κερδίσαμε - Σας ευχαριστούμε όλους»

ΕΛΤΑ: Ειδική έκδοση γραμματοσήμων με θέμα «Μείναμε σπίτι και κερδίσαμε - Σας ευχαριστούμε όλους»
ΑΜΠΕ

Μια ειδική, συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων για να απευθύνουν το σημαντικό μήνυμα «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους» κυκλοφορούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Η συλλεκτική αυτή έκδοση, τονίζει τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή νίκη, και προβάλλει την επιτυχία της Ελλάδας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ταυτόχρονα, απευθύνει ένα «ευχαριστώ» σε αυτούς που συνέδραμαν σε αυτή - όσους εργάστηκαν στην πρώτη γραμμή, αλλά και όσους έμειναν στο σπίτι προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Η έκδοση επιτελεί διπλό κοινωνικό σκοπό: Εκτός από το επίκαιρο μήνυμα που μεταφέρει, μέρος των εσόδων της θα κατατεθούν στον Ειδικό Λογαριασμό για την ενίσχυση των ιατρικών υποδομών της χώρας, σύμφωνα με απόφαση που έχει λάβει το Δ.Σ της εταιρείας. Πρόκειται για μία ακόμα προσφορά των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην εθνική προσπάθεια ενάντια στον COVID-19.

«Η μάχη απέναντι στον κορονοϊό μας έφερε όλους κοντά, ενωμένους απέναντι σε ένα πρωτόγνωρο εχθρό», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Ελληνικών Ταχυδρομείων, Πολυχρόνης Γριβέας, με αφορμή την κυκλοφορία αυτής της ειδικής έκδοσης γραμματοσήμων. «Με την κοινή προσπάθεια Πολιτείας, πολιτών και επιχειρήσεων, καταφέραμε 'να μείνουμε σπίτι και να κερδίσουμε' το πρώτο κρίσιμο στάδιο της πανδημίας. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Σε όλους όσους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη μάχη κατά του κορονοϊού, αξίζουν οι ευχαριστίες όλων των Ελλήνων. Σε αυτούς αφιερώνουμε αυτήν την ειδική, συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων. Για να τους πούμε 'Ευχαριστούμε', στη δική μας 'γλώσσα'. Τη γλώσσα των Ελληνικών Ταχυδρομείων».

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, τόνισε: «Αυτή η σειρά γραμματοσήμων συμβολίζει την υπερηφάνεια όλων εμάς των ανθρώπων των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που φέραμε εις πέρας μια δύσκολη διπλή αποστολή: Επιτύχαμε μηδενικό δείκτη κρουσμάτων στο δίκτυό μας, ενώ παράλληλα εξασφαλίσαμε την υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας. Την ώρα που εσείς μείνατε σπίτι, δίνοντας τη δική σας μάχη, εμείς κρατήσαμε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανοικτά. Μοιράσαμε δέματα, αλληλογραφία και συντάξεις, υποστηρίζοντας την κοινωνία και την οικονομία. Γίναμε, έτσι, ο συνεκτικός κρίκος της Ελλάδας και βγήκαμε νικητές. Σας ευχαριστούμε όλους».

Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

* Φυλλαράκι 4 Αυτοκόλλητων Ειδικών και Προσωπικών Γραμματοσήμων με θέμα «Μείναμε σπίτι και κερδίσαμε

* Φυλλαράκι 4 Αυτοκόλλητων Ειδικών και Προσωπικών Γραμματοσήμων με θέμα «Σας ευχαριστούμε όλους»

* Ειδικό Συλλεκτικό Αριθμημένο Λεύκωμα.

Τα γραμματόσημα και τα προϊόντα της σειράς διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων www.elta.gr, στο κατάστημα Post Collection - Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 & Απελλού, στο κέντρο της Αθήνας,στα κεντρικά ταχυδρομικά καταστήματα Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πατρών και σε όλα τα ταχυδρομεία της χώρας κατόπιν αιτήματος. Η σφράγιση με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, στη διεύθυνση Φιλοτελισμού (Αιόλου 100, 1ος Όροφος), από 10:00 έως 13:00.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν αποτυπώματα της πιο πάνω αναμνηστικής σφραγίδας, μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς τα αντικείμενά τους μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020 στη διεύθυνση Φιλοτελισμού, Αιόλου 100 (1ος Όροφος) - 101 88 ΑΘΗΝΑ (η ημερομηνία αποστολής θα αποδεικνύεται από το χρονολογικό σήμαντρο του καταστήματος κατάθεσης).

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τρόμος από γιγάντιες τσούχτρες (video)

GNTM: Πρώην παίκτρια σε ημίγυμνη φωτογραφία στο Instagram (photos)

Άκουσαν περίεργο θόρυβο έξω από το σπίτι - Όταν είδαν τι ήταν «πάγωσαν» (video)

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.