Αν δείτε άγνωστο με παλιά κονσόλα απέναντι από το αμάξι σας, υπάρχει κίνδυνος (photos)

Αν δείτε άγνωστο με παλιά κονσόλα απέναντι από το αμάξι σας, υπάρχει κίνδυνος (photos)
Pixabay

Οι συστάσεις των ειδικών.

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από τη δράση που έχουν αναπτύξει ληστές με… ειδικότητα τα πολυτελή αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τις συστάσεις της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών, αν κάποιος δει άγνωστο να κρατά στα χέρια του μια παλιά παιχνιδομηχανή και να… σημαδεύει το αυτοκίνητό του, καλό θα ήταν να καλέσει τις αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς της Μεγάλης Βρετανίας, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν ειδικές συσκευές, με την κάθε μία να τιμάται περίπου 20 χιλιάδες λίρες και έχουν το σχήμα του «Game Boy» της παιχνιδομηχανής που έκανε θραύση κατά τη δεκαετία του ’90.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Η εταιρεία που βγάζει αυτές τις συσκευές είναι η «SOS Auto Keys» από την Βουλγαρία και στόχος είναι να δίνει την ευκαιρία στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να ανοίξει το αμάξι του, ακόμα κι αν δεν έχει τα κλειδιά του. Όμως, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, υπάρχει κίνδυνος να πέσει σε λάθος χέρια.

Όπως υποστήριξε η Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών η συγκεκριμένη συσκευή βγήκε στο εμπόριο τον Ιούνιο και έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για να σταματήσει η προώθηση της στην αγορά. Για τον λόγο αυτό έστειλε επιστολές στους αρμόδιους φορείς και περιμένει τις αντιδράσεις τους.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι συμβαίνει όταν ακουμπήσει μύγα το φαγητό σας (pics)

Αγοράκι 23 μηνών φεύγει από το κρεβάτι για να κοιμηθεί με τον σκύλο (video)

Ιωάννα Τούνη: Στη Μύκονο με μαγιό που κόβει την ανάσα (video)