Πήγαν στο πηγάδι και «πάγωσαν» όταν είδαν μια τεράστια βασιλική κόμπρα (video)

Πήγαν στο πηγάδι και «πάγωσαν» όταν είδαν μια τεράστια βασιλική κόμπρα (video)
Pixabay

Πρόκειται για πολύ επικίνδυνο ερπετό.

Μία τρομερή ανακάλυψη έκαναν μερικοί αγρότες σε πηγάδι χωριού, όταν εντόπισαν μέσα μία βασική κόμπρα, η οποία θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη και επιθετική. Μάλιστα, το τεράστιο ερπετό είχε μήκος περίπου 4,5 μέτρα. Άμεσα, κλήθηκε η δασική υπηρεσία για να την απομακρύνει.

Το περιστατικό έγινε πριν από μερικές μέρες σε χωριό της Ινδίας. Χρειάστηκε περισσότερη από μιάμιση ώρα για να ολοκληρωθεί η επιχείρηση που είχαν στήσει οι ειδικοί, καθώς οι προσπάθειές τους έπρεπε να είναι προσεκτικές.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν, η βασική κόμπρα είναι ένα υπέρ-δηλητηριώδες ερπετό και είναι ενδημικό στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας. Το συγκεκριμένο είδος είναι ιδιαίτερα επιθετικό και έχουν καταγραφεί πολλοί θάνατοι από το τσίμπημά του, παρά το γεγονός πως τρέφεται κατά κύριο λόγο από άλλα φίδια και περιστασιακά από σαύρες και τρωκτικά.

«Ελευθερώσαμε τη βασιλική κόμπρα στη φύση. Θέτουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους, χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια των κυνηγών φιδιών που επιχείρησαν να το «συλλάβουν».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μυρίζουν τα χέρια σας από κρεμμύδια; Έτσι θα φύγει (photos)

Σ’ αυτό το σημείο του σπιτιού πηγαίνουν τα φίδια (video)

Σκύλος επιτίθεται σε μεγάλη σαύρα - Τον πόνεσε η αντίδρασή της (video)