Σούπερ Μάρκετ: Αλλάζουν όλα! Ποια ράφια αδειάζουν λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού

Σούπερ Μάρκετ: Αλλάζουν όλα! Ποια ράφια αδειάζουν λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού

Τεράστιες αλλαγές στα Σούπερ Μάρκετ, καθώς η κυβέρνηση βλέπει θετικά το θέμα της απαγόρευσης προϊόντων που δεν έχουν να κάνουν με είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμπορικοί σύλλογοι ζητάνε να μην επιτρέπεται η πώληση συγκεκριμένων κωδικών αγαθών που αφορούν ένδυση, υπόδηση, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ ήδη ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει ότι βλέπει θετικά τις προτάσεις τους.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να κοινοποιηθεί αργότερα, εντός της ημέρας. Σύμφωνα με αυτή θα γίνει διαχωρισμός των προϊόντων με βάση τους ΚΑΔ που έχει ζητηθεί να υπάρξει αναστολή λειτουργίας καταστημάτων.

Ηδη, ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως έχει υπογράψει την απόφαση για την απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών -όπως ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και βιβλία- από τα σούπερ μάρκετ, για όσο διάστημα είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα. Το ανακοίνωσεμέσω του ΣΚΑΪ 100,3 τονίζοντας πως σκοπός αυτής της κυβερνητικής επιλογής είναι να μη δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.