Εφιάλτης στο δρόμο: Η ανατροπή φορτηγού «κλείδωσε» χιλιάδες πολίτες στα σπίτια τους

Εφιάλτης στο δρόμο: Η ανατροπή φορτηγού «κλείδωσε» χιλιάδες πολίτες στα σπίτια τους

Για πολλές ώρες το σημείο αποκλείστηκε και οι Αρχές της πόλης συνέστησαν στους κατοίκους να παραμείνουν στο σπίτι τους για όσο θα είναι σε εξέλιξη το περιστατικό.

Τον απόλυτο πανικό προκάλεσε ένα φορτηγό που κουβαλούσε 400 κυψέλες όταν ανατράπηκε σε κατοικημένη περιοχή του Σαν Αντόνιο στο Τέξας.

Το μελίσσι απελευθερώθηκε και οι πρώτοι που κατέφτασαν ήταν οι μελισσοκόμοι, προσπαθώντας να μαζέψουν τις μέλισσες που είχαν κάνει κατάληψη στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «The San Antonio Express-News», ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο και κάπου 20.000-25.000 μέλισσες βγήκαν από το εσωτερικό της.

Δυστυχώς οι ειδικοί δεν κατάφεραν να μαζέψουν καμία, με χιλιάδες από τις μέλισσες να παραμένουν ελεύθερες, αναγκάζοντας τις αρχές να κλείσουν ένα σημείο του δρόμου για αρκετές ώρες και να καλέσουν τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Οι μέλισσες που παρέμειναν στις κυψέλες τους μέσα στο φορτηγό σκοτώθηκαν από τον αφρό που έριξε η πυροσβεστική υπηρεσία του Σαν Αντόνιο για λόγους ασφαλείας.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας μεταφορών δήλωσε πως το πολύτιμο φορτίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Άλλες μέλισσες το έσκασαν και οι υπόλοιπες θανατώθηκαν με τον αφρό. Κατηγόρησε την πυροσβεστική και ισχυρίστηκε πως η εταιρία του ζημιώθηκε κατά 90.000 δολάρια.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.