Είδε τον παλιό του δάσκαλο σε εστιατόριο, τον πλησίασε και τον έσπασε στο ξύλο

Είδε τον παλιό του δάσκαλο σε εστιατόριο, τον πλησίασε και τον έσπασε στο ξύλο

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό, ο δάσκαλος με το όνομα Κιέραν Χίκιν παραλίγο να πεθάνει από το πολύ ξύλο που του έριξε μέσα σε εστιατόριο ένας παλιός του... μαθητής.

Ο Κιέραν έχασε για πάντα την ακοή του από το ένα αυτί ενώ χρειάστηκαν και πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να αποκατασταθεί το πρόσωπο του.

Το δράμα του Κιεράν άρχισε όταν πήγε σε ένα Ινδικό εστιατόριο για να φάει μαζί με κάτι φίλους και την οικογένεια του.

Τότε τον πλησίασε ένας γεροδεμένος άνδρας, τον ρώτησε το όνομα του και εάν είναι δάσκαλος. Ο Κιεράν απάντησε καταφατικά και εντελώς ξαφνικά άρχισε να τον δέρνει άγρια.

Ο Ζερμαίν Μπουλέν ήταν ένας από τους μαθητές του πριν από πολλά χρόνια (εκκρεμούν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών) και μόλις είδε τον παλιό του δάσκαλο, ξύπνησαν τα... δολοφονικά του ένστικτα.

«Μόλις μπήκα στο εστιατόριο, ήρθε αμέσως πάνω μου και ρώτησε αν τον θυμάμαι. Αφού του ζήτησα να με βοηθήσει με το όνομά του και τον θυμήθηκα και αρχίσαμε να μιλάμε. Είπαμε για τα χρόνια στο σχολείο, τους συμμαθητές, το τί κάναμε από τότε» είπε ο Κιεράν και συνέχισε: «Τότε όλα μαύρισαν. Δεν θυμάμαι τίποτε μετά το πρώτο ξαφνικό χτύπημα. Οι φίλοι μου πίστευαν ότι με σκότωσε όταν με κλοτσούσε στο κεφάλι. Ο λαιμός μου νόμιζα ότι είχε σπάσει».

Το περιστατικό συνέβη στο Μάντσεστερ πριν από λίγα χρόνια αλλά πρόσφατα η αστυνομία για εντελώς άσχετο λόγο ανακοίνωσε τη σύλληψη του τότε μαθητή και έτσι ο δάσκαλο θύμα ξανάζησε τον εφιάλτη του.

Ο άτυχος δάσκαλοςDailyMail
Ο πρώην μαθητής τουDailyMail