Σοκάρει γνωστή ηθοποιός: «Χτυπούσε το κεφάλι μου στον τοίχο, με βίαζε επί 4 ώρες»

Σοκάρει γνωστή ηθοποιός: «Χτυπούσε το κεφάλι μου στον τοίχο, με βίαζε επί 4 ώρες»

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον ηθοποιό Άρμι Χάμερ, ο οποίος κατηγορείται πλέον και για τον βιασμό μιας πρώην συντρόφου του.

Οι αποκαλύψεις για τον γνωστό Αμερικανό ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να είναι λάτρης του ακραίου σαδομαζοχισμού, αλλά και του κανιβαλισμού, πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας μετά τα ανατριχιαστικά μηνύματα που δημοσίευσε ένας μυστηριώδης λογαριασμός στο Instagram, με την ονομασία «House of Effie».

Η γυναίκα που κρυβόταν πίσω από αυτόν, φέρεται να έλυσε τη σιωπή της, καταγγέλλοντας ότι ο πρωταγωνιστής του «Call Me By Your Name» την κακοποίησε «ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά» για περισσότερες από 4 ώρες.

Σε μια δημόσια εξομολόγησή της μέσω του YouTube, η νεαρή γυναίκα, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, εξομολογήθηκε ότι φοβόταν για τη ζωή της όσο καιρό ήταν ζευγάρι με τον Χάμερ, ενώ αισθανόταν πως ήταν θέμα χρόνου να τη σκοτώσει.

Παράλληλα, η 24χρονη, η οποία γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό μέσω Facebook το 2016, ισχυρίστηκε ότι στις 24 Απριλίου του 2017, ο γνωστός σταρ τη βίασε, ενώ χτυπούσε επανειλημμένα το πρόσωπό της στον τοίχο.

Ο εφιάλτης μάλιστα που ζούσε την οδήγησε να κάνει «μαύρες» σκέψεις, ακόμα και περί αυτοκτονίας.

«Έχασα κάθε ενδιαφέρον για να ζήσω. Ήθελα απλώς να σταματήσει ο πόνος», ανέφερε η Effie.