Το σπαρακτικό τραγούδι των 53 ανδρών του ινδονησιακού υποβρυχίου πριν τη βύθιση

Το σπαρακτικό τραγούδι των 53 ανδρών του ινδονησιακού υποβρυχίου πριν τη βύθιση

Ένα βίντεο που εμφανίζει τα 53 μέλη του πληρώματος του μοιραίου υποβρυχίου της Ινδονησίας να τραγουδούν λίγες εβδομάδες πριν από το δυστύχημα που τους κόστισε την ζωή, έδωσαν στην δημοσιότητα βρετανικά Μέσα.

Τα μέλη του πληρώματος του υποβρυχίου των ινδονησιακών ενόπλων δυνάμεων λίγες εβδομάδες πριν τον τραγικό θάνατό τους στον βυθό της θάλασσας της Ιάβας, τραγουδούν ένα διάσημο τραγούδι με τίτλο «Αντίο».

Το βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα βρετανικά Μέσα και εμφανίζει τους 53 άνδρες του πληρώματος να αποχαιρετούν τον κυβερνήτη του σκάφους που μετά από μακρά θητεία αποστρατεύθηκε, λίγες μόλις ημέρες πριν από το δυστύχημα, στα βόρεια του νησιού Μπαλί.

Με τις ινδονησιακές Αρχές να μην μπορούν ακόμη να προσεγγίσουν τα συντρίμμια του σκάφους που βρέθηκαν σε βάθος μεγαλύτερο των 700 μέτρων, οι οικογένειες των θυμάτων θρηνούν με τα τελευταία πλάνα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες για το τραγικό δυστύχημα, στο υποβρύχιο φαίνεται πως εξερράγη τορπίλη κατά τη διάρκεια άσκησης με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ρήγμα που τελικώς έκοψε το σκάφος σε τρία μέρη.

Στις έρευνες που συνεχίζονται ακόμη στην περιοχή, συμμετέχουν δυνάμεις τόσο από τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και από την Ινδία και τη Μαλαισία.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest