«Παγιδεύτηκε» σε reality show και ψηφίστηκε για αποχώρηση μετά από τρεις μήνες

«Παγιδεύτηκε» σε reality show και ψηφίστηκε για αποχώρηση μετά από τρεις μήνες

Ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, μοντέλο από τη Ρωσία που εντάχθηκε σε κινεζικό reality show από βεβιασμένη απόφαση, πριν από τρεις μήνες, τελικά ψηφίστηκε από το κοινό για αποχώρηση.

Ο Ιβάνοφ εργαζόταν ως μεταφραστής στο «Produce Camp 2021» και ρωτήθηκε από τους παραγωγούς της εκπομπής «αν θα ήθελε να δοκιμάσει μια νέα ζωή».

Μόλις μπήκε στο σόου, διαγωνισμό ανάδειξης των μελών ενός νέου ανδρικού συγκροτήματος, ο Ιβάνοφ δεν είχε τη δυνατότητα να φύγει, εκτός αν παραβίαζε το συμβόλαιό του και πλήρωνε πρόστιμο.

Στο σόου νέοι μουσικοί και ερμηνευτές ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν τελικά ένα 11μελές συγκρότημα. Ο Ιβάνοφ σκόπιμα έκανε κακές εμφανίσεις, ώστε οι θεατές να τον απορρίψουν.

Ωστόσο, παρ’όλο που είπε στους θεατές «μην με αγαπάτε, δεν θα έχετε κανένα αποτέλεσμα» με το σκηνικό του όνομα Lelush, κατάφερε να φτάσει στον δρόμο προς τον τελικό.

Οι θαυμαστές εντυπωσιάστηκαν από την απρόθυμη στάση του Ιβάνοφ και τον χαρακτήρισαν σύμβολο της «κουλτούρας sang», ένα κίνημα νεολαίας που εξιδανικεύει την απάθεια στην Κίνα και ανατρέπει τα ιδανικά «της ελπίδας, του θάρρους και του δυναμισμού».

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest