Μην σου τύχει: Έλειπε από το σπίτι 6 μέρες - Τι ανατριχιαστικό βρήκε στο κρεβάτι της

Μην σου τύχει: Έλειπε από το σπίτι 6 μέρες - Τι ανατριχιαστικό βρήκε στο κρεβάτι της
Pixabay

Η χρήστη του Tik Tok,  Ολίβια Λόνγκσταφ έλειψε από τη φάρμα της για μερικές μέρες. Όταν γύρισε σπίτι την περίμενε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη, αφού βρήκε στο κρεβάτι της 6 μικροσκοπικά ποντικάκια να κοιμούνται!

Τα ποντικάκια δεν πρέπει να ήταν παραπάνω από λίγων ωρών. Όταν τα αντίκρισε η Ολίβια της δημιουργήθηκαν ανάμικτα συναισθήματα.

«Μόλις βρήκαμε αυτά στο κρεβάτι μας», ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok, ζουμάροντας στiς ροζ μπαλίτσες που ανάσαιναν στο στρώμα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα ποντικάκια είναι τυφλά και δεν έχουν βγάλει ακόμη τρίχωμα.

Το κλιπάκι με τα νεογέννητα ποντικάκια στο κρεβάτι είδαν εκατομμύρια χρήστες, με το κοινό να διχάζεται αναφορικά με τη στάση που έπρεπε να κρατήσει η Ολίβια.

«Τάισέ τα στις κότες, λατρεύουν τα μωρά ποντικάκια» πρότεινε κάποιος. «Σε όσους λένε να τα πετάξεις-Κι εσείς ήσαστε ροζ και γλιτσεροί όταν γεννηθήκατε και κανείς δεν σας πέταξε» σχολίασε κάποιος άλλος.

«Ωωω, είναι πολύ γλυκούτσικα, αλλά μην σε παρασύρουν τα συναισθήματά σου. Όταν μεγαλώσουν θα γίνουν πολύ καταστροφικά», ανέφερε κάποιος.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest