Άγριο ξύλο για λίγα γαλόνια βενζίνης (video)

Άγριο ξύλο για λίγα γαλόνια βενζίνης (video)

Η κυβερνοεπίθεση που έπληξε έναν από μεγαλύτερους προμηθευτές καυσίμων στις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην προμήθεια καυσίμων.

Πολλά πρατήρια ήδη αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς κατά χιλιάδες οι Αμερικανοί σπεύδουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους. Οι ουρές που σχηματίζονται στα βενζινάδικα τεράστιες με τα πράγματα να φτάνουν στα άκρα για λίγα γαλόνια βενζίνης.

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Αμερικανούς που συνωστίζονται κατά χιλιάδες στα βενζινάδικα στις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών για λίγα γαλόνια βενζίνης..

Η πρόσφατη κυβερνοεπίθεση στα συστήματα της εταιρείας Κολόνιαλ και το γεγονός πως η εταιρεία αναγκάστηκε να αναστείλει το μεγαλύτερο μέρος των αποστολών καυσίμων αρχίζει να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην τροφοδοσία.

Οι ουρές που σχηματίζουν οι Αμερικανοί που σπεύδουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους τεράστιες.

Η τεράστια ζήτηση καυσίμων και ο πανικός που έχει προκληθεί στους καταναλωτές έχουν αυξήσει και τις τιμές της βενζίνης. Σύμφωνα με τις Αμερικανικές αρχές εχθές το γαλόνι ξεπέρασε τα τρία δολάρια κάτι που έχει να συμβεί από τον Οκτώβριο του 2014.

Η κυβερνοεπίθεση της περασμένης εβδομάδας, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε ομάδα με το κωδικό όνομα Dark Side, στερεί την αγορά από 2,5 εκατομμύρια βαρέλια καυσίμων την ημέρα.

Το γεγονός πως πλησιάζει το τέλος Μαίου το οποίο για τους αμερικανούς αποτελεί παραδοσιακά την αφετηρία του καλοκαιριού και συνδυάζεται με εκδρομές αποτελεί έναν ακόμη “πονοκέφαλο” για την Κυβέρνηση Μπάιντεν η οποία προς το παρόν αρκείται σε συστάσεις προς τους πολίτες για συνετή χρήση των οχημάτων τους.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest