Νέα Υόρκη: Απίστευτες γιορτινές εικόνες μετά την άρση των περιορισμών (video)

Νέα Υόρκη: Απίστευτες γιορτινές εικόνες μετά την άρση των περιορισμών (video)

Με αργά αλλά σταθερά βήματα όλο και περισσότερες χώρες στον κόσμο επιστρέφουν στην κανονικότητα μετά την πανδημία. 

Στο Ισραήλ οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί μπορούν να κυκλοφορούν και σε εσωτερικούς χώρους χωρίς μάσκα, την ώρα που στην Ισπανία το πρώτο κρουαζιερόπλοιο μετά από 15 μήνες έφτασε στο λιμάνι της Μάλαγα. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με πυροτεχνήματα και πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης την άρση του μεγαλύτερου μέρους των περιορισμών.

Ο ουρανός της Νέας Υόρκης βάφτηκε χρυσός και μπλε στα χρώματα της ίδιας της πολιτείας, γιορτάζοντας το πρώτο γενναίο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα.

Η πολιτεία έχοντας εμβολιάσει το 70% του πληθυσμού της με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου ανακοίνωσε πως οι περισσότεροι περιορισμοί που επιβλήθηκαν όταν η Νέα Υόρκη ήταν το επίκεντρο της πανδημίας, αίρονται. Οι εμβολιασμένοι πολίτες μπορούν πλέον να κινούνται χωρίς μάσκες, οι επιχειρήσεις ανοίγουν στο σύνολό τους ενώ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ πριν την είσοδό τους σε κλειστούς χώρους.

Οι μάσκες και οι αποστάσεις παραμένουν υποχρεωτικές μόνο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ισπανία: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο έφτασε στη Μάλαγα μετά από 15 μήνες

Μετά από 15 μήνες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο έφτασε στο λιμάνι της Μάλαγα στην Ισπανία. Το Μάιν Σιφ που ξεκίνησε από την Γερμανία αποβίβασε τουρίστες για πρώτη φορά στο Ισπανικό λιμάνι γεμίζοντας με αισιοδοξία για επιστροφή στην κανονικότητα την τοπική κοινωνία και τις αρχές.

Οι επιβάτες του Μάιν Σιφ εκτός από την Μάλαγα θα επισκεφθούν τόσο την Βαλένθια όσο και την Βαρκελώνη σε μικρές ομάδες προκειμένου να είναι ασφαλείς από τον κίνδυνο του covid.

Ισραήλ: Χωρίς μάσκα και σε εσωτερικούς χώρους οι εμβολιασμένοι

Στο Ισραήλ από εχθές οι εμβολιασμένοι πολίτες μπορούν να κυκλοφορούν παντού χωρίς την χρήση μάσκας. Τα παιδιά επέστρεψαν στα σχολεία και οι ενήλικες στις δουλειές τους για πρώτη φορά αναπνέοντας ελεύθερα μετά από έναν και πλέον χρόνο με τις αρχές της χώρας να αίρουν και το τελευταίο αυστηρό μέτρο.

Το 55% του πληθυσμού της χώρας είναι πλήρως εμβολιασμένο με την χώρα εδώ και 20 ημέρες να εμβολιάζει και παιδιά ηλικίας από 12 ετών.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest