Απίστευτη τραγωδία για τη Σινέντ Ο' Κόνορ. Εντοπίστηκε νεκρός ο 17χρονος γιος της

Απίστευτη τραγωδία για τη Σινέντ Ο' Κόνορ. Εντοπίστηκε νεκρός ο 17χρονος γιος της

Ανείπωτη τραγωδία για την Σινέντ Ο' Κόνορ. Ο γιος της θρυλικής τραγουδίστριας, έβαλε τέλος στη ζωή του. Εντοπίστηκε νεκρός στο Δουβλίνο...

Μια απίστευτη τραγωδία βιώνει η θρυλική τραγουδίστρια, Σινέντ Ο' Κόνορ, καθώς ο αγνοούμενος γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 17 ετών.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του από το Δουβλίνο, με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει το θλιβερό γεγονός, τονίζοντας πως ο Σέιν, όπως ήταν το όνομα του γιου της, «αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του».

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, μείνε εν ειρήνη», ανέφερε το μήνυμα της Ιρλανδής τραγουδίστριας.

My beautiful son, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, the very light of my life, decided to end his earthly struggle today and is now with God. May he rest in peace and may no one follow his example. My baby. I love you so much. Please be at peace:

— Sinead The 1 And Only (@OhSineady) January 8, 2022

«Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» είπε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο Σέιν Ο'Κόνορ