Τυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε 4,6 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής

Τυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε 4,6 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής

Με ένα διαδικτυακό δελτίο που περιείχε μια επιτυχία στην 1η κατηγορία και 19 στη 2η κατηγορία 

Έναν μεγάλο νικητή που κέρδισε πάνω από 4,6 εκατ. ευρώ ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Πρόκειται για έναν online παίκτη, ο οποίος κέρδισε το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας ύψους 4.579.396 ευρώ, καθώς και 94.124 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, όπου σημείωσε 19 επιτυχίες. Έτσι, τα συνολικά κέρδη του ανήλθαν σε 4.673.520 ευρώ.

Ο τυχερός παίκτης έπαιξε ένα πλήρες σύστημα, με 50 στήλες και αριθμούς τυχαίας επιλογής. Το δελτίο του, το οποίο κατατέθηκε μέσω διαδικτύου, κόστισε 25 ευρώ.

Online συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω του tzoker.gr

Ο χθεσινός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ είναι ο δεύτερος της εφετινής χρονιάς, που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο μέσω του διαδικτύου. Πριν από ακριβώς ένα μήνα, στις 3 Μαρτίου 2022, ένας online παίκτης είχε κερδίσει 1,3 εκατ. ευρώ.

Η κατάθεση δελτίου μέσα από το tzoker.gr γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες γρήγορης κατάθεσης δελτίου και αποκλειστικές online λειτουργίες, το tzoker.gr δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να καταθέτουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Στο νέο site, επίσης, οι παίκτες μπορούν να βρουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και να παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις του παιχνιδιού, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, στις 22:00.