Βόμβα στην αγορά: Ποια αλυσίδα έρχεται Ελλάδα και χτυπάει τα ZARA

Βόμβα στην αγορά: Ποια αλυσίδα έρχεται Ελλάδα και χτυπάει τα ZARA

Ποια αλυσίδα γνωστών καταστημάτων έρχεται στην Ελλάδα.

Ο πολωνικός όμιλος LPP, ένας από τους μεγαλύτερους λιανέμπορους «γρήγορης μόδας» (fast fashion) της Πολωνίας, ανακοίνωσε ότι εισέρχεται και στη χώρα μας το 2023.

Στην Ελλάδα, όπως και στην Ιταλία, ο όμιλος LPP θα έρθει με τη μάρκα Sinsay, για να ακολουθήσει η Κύπρος όπου πρόκειται να αναπτυχθεί η Reserved, μέσω συστήματος δικαιόχρησης. Επιπλέον, η παρουσία του ομίλου στην αγορά της Αλβανίας πρόκειται να εγκαινιαστεί μέσα στο 2022.

Να σημειωθεί ότι οι αγορές της νοτίου Ευρώπης, και συγκεκριμένα η Ιταλία και η Ελλάδα, χαρακτηρίζονται ως «πολλά υποσχόμενες» για τον πολωνικό όμιλο.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους, η οικογενειακή εταιρεία με έδρα το Γκντανσκ, σχεδιάζει να ανοίξει περισσότερα από 500 νέα καταστήματα με συνολική έκταση λιανικής περίπου 500.000 τ.μ., δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μάρκα Sinsay.

Συγκεκριμένα, για την αλυσίδα Sinsay προγραμματίζεται το άνοιγμα περί των 440 καταστημάτων, ενώ ακόμη 100 σημεία όμως πρόκειται να προστεθούν φέτος και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές από τα έτερα brands που ο όμιλος αναπτύσσει (Cropp, House και Mohito).

Πηγή: OT