Θεαματικές ιπποδρομίες και μεγάλα κέρδη στο Markopoulo Park

Θεαματικές ιπποδρομίες και μεγάλα κέρδη στο Markopoulo Park

Εντυπωσιακό φίνις από τον ΦΛΑΪΤ ΑΛΕΡΤ στην 5η ιπποδρομία...

Η 15η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Μαΐου 2022, στο Markopoulo Park είχε συναρπαστικές ιπποδρομίες, μεγάλα κέρδη και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6.

Στην 5η ιπποδρομία ο ΦΛΑΪΤ ΑΛΕΡΤ (IRE), συνιδιοκτησίας Στέφανου Βαμβακά και Άδωνι Κρητικού έκανε εντυπωσιακό φίνις. Κατάφερε στα τελευταία μέτρα της διαδρομής να καλύψει την διαφορά που τον χώριζε από τους προπορευόμενους ίππους και με εκπληκτικό φίνις να επικρατήσει με χρόνο 1:15:70. Ο 4ετής εκτομίας, που προπονείται από τον Άδωνι Κρητικό είχε στη σέλα του τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή.

Τρεις νίκες σε τρεις συμμετοχές ο Μάριος Χριστοφής

Το απόλυτο πέτυχε ο Μάριος Χριστοφής καθώς σε 3 συμμετοχές κατάφερε να σημειώσει ισάριθμες νίκες. Εκτός από την νίκη του με τον ΦΛΑΪΤ ΑΛΕΡΤ (IRE) επικράτησε στην 4η ιπποδρομία με τον ίππο ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΪ (GB), ιδιοκτησίας ΑΣΤΕΡΙΑ RACING ΙΚΕ και προπονητή τον Σταύρο Αγγελόπουλο και στην 7η ιπποδρομία με τον ίππο ΓΚΑΝ (IRE), συνιδιοκτησίας Χρήστου Αργυρόπουλου και Ανδρέα Ρηγόπουλου, και προπονητή τον Γιώργο Κουβαρά.

Από μία νίκη σημείωσαν και οι αναβάτες Παναγιώτης Δημητσάνης και Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Δύο μεγάλοι νικητές στο Τρικάστ και το Σύνθετο Δίδυμο

Μεγάλο ήταν και το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στο Τρικάστ της 1ης ιπποδρομίας ένας νικητής στην Αθήνα κέρδισε 1.438,87 ευρώ και στο Σύνθετο Δίδυμο της 1ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος 1 νικητής στο Αιγάλεω κέρδισε 1.787,62 ευρώ.

Στο ΣΚΟΡ 6 δεν βρέθηκε νικητής. Έγινε τζακ ποτ και το ποσό των 14.300 ευρώ μεταφέρεται για την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 9 Μαΐου.

Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ μοίρασαν σε κέρδη τον Απρίλιο οι ελληνικές ιπποδρομίες

Μεγάλα κέρδη μοιράζουν κάθε εβδομάδα οι ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park. Τον Απρίλιο του 2022 σε τρεις ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις οι νικητές κέρδισαν συνολικά 554.290 ευρώ.

Τα μεγαλύτερα κέρδη μοίρασε το ΤΕΤΡΑΠΛΟ. Οι νικητές που πρόβλεψαν τους 4 πρώτους ίππους μίας ιπποδρομίας με τη σωστή σειρά κέρδισαν 91.807 ευρώ.

Το ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες) μοίρασε 69.874 ευρώ ενώ το αντίστοιχο ποσό για το ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες) ήταν 47.859 ευρώ.

Οι τρεις μεγάλοι νικητές του ΣΚΟΡ 4

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου ο μεγάλος νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 8ης ιπποδρομίας κέρδισε 1.586 ευρώ. Πρόβλεψε με τη σωστή σειρά τους ίππους που τερμάτισαν από την 1η έως την 4η θέση (ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ-ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ-ΓΚΑΝ-ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ).

Τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 3 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 της 5ης ιπποδρομίας κέρδισαν από 2.137 ευρώ. Πρόβλεψαν σωστά τους ίππους που τερμάτισαν πρώτοι σε 4 συνεχόμενες ιπποδρομίες (ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ-ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ-ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ-ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ).

Την ίδια ημέρα έγινε τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε 6 συνεχόμενες ιπποδρομίες) και μεταφέρθηκαν 15.113 ευρώ για την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση. Το συνολικό ποσό που μοίρασε το ΣΚΟΡ 6, την Τρίτη 26 Απριλίου, ήταν 52.452 ευρώ και βρέθηκαν 447 νικητές που κέρδισαν από 117 ευρώ.

Μοιράζει πάνω από 50.000 ευρώ το ΣΚΟΡ 6

Τζακ ποτ έγινε στο ΣΚΟΡ 6 και στην πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Μαΐου. Δεν βρέθηκε νικητής, την Τρίτη 3 Μαΐου, που να κατάφερε να προβλέψει τους ίππους που τερμάτισαν στην πρώτη θέση, από την 2η έως την 7η ιπποδρομία.

Το ποσό των 14.300 ευρώ μεταφέρεται για την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 9 Μαΐου, στην οποία το ΣΚΟΡ 6 αναμένεται να μοιράσει πάνω από 50.000 ευρώ.