1,6 εκατ. ευρώ απόψε από το ΤΖΟΚΕΡ και «Weekend offer 1+1» για τους online παίκτες

1,6 εκατ. ευρώ απόψε από το ΤΖΟΚΕΡ και «Weekend offer 1+1» για τους online παίκτες

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 

Ποσό που ανέρχεται σε 1,6 εκατ. ευρώ διεκδικούν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, στην κλήρωση του παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Για όσους επιλέξουν να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά, υπάρχει η προσφορά «Weekend offer 1+1». Μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Γρήγορη online κατάθεση δελτίου

Το έπαθλο του 1,6 εκατ. ευρώ, που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, έχει συγκεντρωθεί ύστερα από πέντε τζακ ποτ. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30. Οι παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην κλήρωση μέσω διαδικτύου, πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, μάλιστα, μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.