Έξι ελληνικές ιπποδρομίες και δύο από τη Νότια Αφρική στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Τρίτης

Έξι ελληνικές ιπποδρομίες και δύο από τη Νότια Αφρική στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Τρίτης

Η δράση στο Markopoulo Park θα ξεκινήσει στις 17:00

Δυνατές κούρσες και τρία ΣΚΟΡ περιλαμβάνει η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, στο Markopoulo Park. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00, καθώς και δύο κούρσες από την Νότια Αφρική, με ώρα έναρξης στις 15:40.

Στην 4η ιπποδρομία του προγράμματος (2η ελληνική), εννέα καθαρόαιμοι ίπποι θα αναμετρηθούν στην απόσταση των 1.100 μέτρων.

Εννέα ίπποι θα συμμετάσχουνκαι στην 6η ιπποδρομία (4η ελληνική), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην απόσταση των 1.300 μέτρων.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η 7η ιπποδρομία του προγράμματος (5η ελληνική), όπου έξι ίπποι θα διαγωνιστούν στο ένα μίλι.

Το πρόγραμμα της 20ης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της χρονιάς θα ολοκληρωθεί με μια δυνατή αναμέτρηση στη sprint απόσταση των 1.100 μέτρων, με 8 ίππους να παίρνουν θέση στο start.

Δύο ΣΚΟΡ 4 και ένα ΣΚΟΡ 6

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσουν τα τρία ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα προσφέρονται δύο ΣΚΟΡ 4 από την 1η έως την 4η ιπποδρομία και από την 5η έως την 8η και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 3η έως την 8η ιπποδρομία.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Oι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.