Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Τσολακίδου

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Τσολακίδου

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Ντίνας Τσολακίδου.

Η δημοσιογράφος «έφυγε» πρόωρα σε ηλικία μόλις 49 ετών, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, όπως αναφέρει το kavalapost.gr, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, τον δήμο Παγγαίου απ’ όπου καταγόταν και τον αθλητικό κόσμο της περιοχής.

Όπως αναφέρει η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης σε ανακοίνωσή της, με την οποία αποχαιρετά τη δημοσιογράφο που ήταν μέλος της, η Κωνσταντινιά Τσολακίδου, γεννημένη στην Ελευθερούπολη Καβάλας, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και από το 1997 εργαζόταν στην εφημερίδα “Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης”. Εργάστηκε επίσης σε εφημερίδες της Καβάλας όπως η “Εβδόμη”, το “Χρονόμετρο”, καθώς και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Παγγαίου. Διατηρούσε την αθλητική ιστοσελίδα Kavalasports από το 2013.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στις 11 πμ, στα κοιμητήρια της κοινότητας Παλαιοχωρίου.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Πολιτιστικού συλλόγου Παλαιοχωρίου, του οποίου υπήρξε ενεργό μέλος.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Δήμος Παγγαίου τής επιφύλασσε ειδική μνεία στην επερχόμενη Γιορτή Αθλητισμού, αλλά δεν πρόλαβε να την τιμήσει ζωντανή.