Σημαντικά κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Σημαντικά κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Νίκη για τον ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ στην 3η ιπποδρομία...

Εντυπωσιακές αφίξεις και σημαντικά κέρδη για τους φιλίππους στο ΣΚΟΡ 6 και το ΣΚΟΡ 4 επιφύλασσε η χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park.

Συνολικά βρέθηκαν 16 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.507,64 ευρώ και 78 τυχεροί στο ΣΚΟΡ 4 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 196,63 ευρώ.

Η ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ κέρδισε την 5η κούρσα με χρόνο 1:13:65

Ο περυσινός νικητής του Ντέρμπι, ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB), κέρδισε στην 3η ιπποδρομία σημειώνοντας την 4η διαδοχική του νίκη. Ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola και προπόνησης Χάρη Χαραλάμπους, ο 4ετής εκτομίας σημείωσε χρόνο 1:37:53, έχοντας στη σέλα του τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Στην 5η ιπποδρομία του προγράμματος, η 3ετης ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE) σημείωσε τη 2η νίκη της επικρατώντας των αντιπάλων της με χρόνο 1:13:65 στα 1.200 μέτρα. Ιδιοκτησίας KYSEA Racing και προπόνησης Ιωάννας Καμπίτση, η ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE) είχε αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Δείτε το βίντεο από την 5η ιπποδρομία

Από δύο νίκες πέτυχαν και οι προπονητές Χάρης Χαραλάμπους και Παναγιώτης Κάσσης ενώ μία νίκη σημείωσε και ο Χρήστος Σταύρου.

Από πλευράς αναβατών δύο νίκες σημείωσαν οι Παναγιώτης Δημητσάνης και Κωνσταντίνος Αττίκος ενώ από μία κούρσα κέρδισαν οι Γιώργος Μερσινιάς, Εντιόν Τσέλα και Κωνσταντίνος Μαστοράκης.