Σπίτι άρπαξε άμεσα φωτιά από κεριά - Σώθηκε ηλικιωμένος από θαύμα (video)

Το πάρτι που έγινε εφιάλτης.

Τύχη βουνό είχε ένας ηλικιωμένος άνδρας, μερικά λεπτά μετά την ολοκλήρωση του πάρτι που του είχε ετοιμάσει η οικογένειά του για τα γενέθλιά του. Βλέπετε, ο 88χρονος καθόταν… ήσυχος στο καθιστικό, όταν ξέσπασε μία τρομερή φωτιά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από κεριά.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο σπίτι, ο άνδρας κάθεται στην γωνία του και απολαμβάνει λίγο φαγητό βλέποντας τηλεόραση. Όμως, στην άλλη πλευρά του δωματίου έχει αρχίσει να ξεσπά η φωτιά. Κοντά στην κουρτίνα ήταν μερικά κεριά και ο άνεμος που έπνεε στην περιοχή, προκάλεσε την μεγάλη φωτιά.

Ο 88χρονος δεν έχει καταλάβει τις πρώτες φλόγες που έχουν αρχίσει να τυλίγουν το δωμάτιο, όταν ακούγεται η φωνή μιας γυναίκας. Συγκεκριμένα, είχε ξεχάσει την τσάντα της στο εν λόγω δωμάτιο και θέλησε να επιστρέψει για να την πάρει, όταν μπήκε και είδε τις φλόγες.

Μάλιστα, κατάφερε με την βοήθεια ενός ακόμα ατόμου να μεταφέρει τον ηλικιωμένο μακριά από το δωμάτιο, την στιγμή που ο τελευταίος θέλησε να… επέμβει για να σταματήσει την φωτιά.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Σώθηκαν από θαύμα μοτοσικλετιστές σε τροχαίο (video)

Το αγόρι-αράχνη! Σκαρφαλώνει τους τοίχους σαν τον Spiderman (video)

Αυτό είναι το γηραιότερο ζευγάρι στον κόσμο (photos)