Eurovision: Eπιμένει στο country στυλ η Ολλανδία! (video)

Ο Ολλανδικός τηλεοπτικός σταθμός AVROTROS παρουσίασε σήμερα σε μία συνέντευξη τύπου το επίσημο τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει στη Σουηδία, με τίτλο “Slow Down”.

Ο τραγουδιστής, οποίος επιλέχθηκε ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2015 μέσω εσωτερικής επιλογής, ο Douwe Bob δήλωσε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί ένα κάλεσμα για μείωση του ρυθμού ζωής μας και μία απάντηση στην συνεχώς αυξανόμενη πίεση για επιδόσεις της κοινωνίας μας. «Το “Slow Down” είναι ένα τραγούδι διαμαρτυρίας για τον εαυτό μου, για τους ρυθμούς της ζωής μου στο Άμστερνταμ. Διασχίζοντας τα δάση της Σουηδίας ή κάνοντας ιππασία στα χωράφια της Ισπανίας, σε διακατέχει γαλήνη και βλέπεις τα πράγματα πιο ήρεμα, με καλύτερες προοπτικές. Είναι απίστευτο συναίσθημα».
Ενώ συνεχίζει, «Γράφω τραγούδια και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσω τη μουσική μου στο μεγαλύτερο στάδιο της Ευρώπης, στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Πάω στη Στοκχόλμη για να κερδίσω και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να το κάνω με το δικό μου τρόπο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουκορίκος

Exit mobile version