Exit Poll – Εκλογές 2023 Αποτελέσματα: Τι περιμένουμε στις 7;

Εκλογές 2023 Αποτελέσματα: Στις 7 το απόγευμα με το κλείσιμο της κάλπης θα μεταδοθεί το πρώτο αποτέλεσμα του Exit Poll, που διενεργείται ταυτόχρονα από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Το Dokari θα μεταδόσει έγκαιρα το αποτέλεσμα του Exit Poll, το οποίο και παρουσιάζει παραδοσιακά τεράστιο ενδιαφέρον σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, μέχρι την έναρξη της επίσημης ροής των αποτελεσμάτων.

Μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από την έναρξη της εκλογικής μάχης με τις κάλπες του exit poll να στήνονται έξω από εκλογικά κέντρα και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων να επεξεργάζονται από το πρωί τα δεδομένα, τα οποία -πάντα- παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Στις 7 το απόγευμα ή λίγα λεπτά αργότερα αν δοθεί παράταση στο κλείσιμο της κάλπης, θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα από το πρώτο και το δεύτερο κύμα, δηλαδή τις ψήφους έως και τις 17.00, ενώ λίγο μετά τις 20.00 και σίγουρα πριν την επίσημη εκτίμηση του αποτελέσματος από το ΥΠ.ΕΣ. που αναμένεται στις 20.30 είναι πιθανό να μεταδοθεί και το τελικό αποτέλεσμα του Exit Poll.

Στο φετινό exit poll συμμετέχουν οι εταιρείες και θα προβληθεί ταυτόχρονα στα κανάλια Mega (Metron Analysis), Open (ΜRB), Star (GPO), Alpha (Alco), ΑΝΤ1 (Marc) και ΣΚΑΪ (Pulse).

 

 

 

Exit mobile version