Πληρωμές στον ΟΦΗ, παρελθόν ο Ρούσσος...

Πληρωμές στον ΟΦΗ, παρελθόν ο Ρούσσος...

Τέλος για τον ΟΦΗ ο Αλμπερτ Ρούσος με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μην βρίσκει θέση στην ενδεκάδα και να αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Κρήτης.

Στο μεταξύ, οι μέτοχοι της ΠΑΕ, σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση άρχισαν να τακτοποιούν τις οφειλές προς τους παίκτες.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ 

«Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου (6/1) με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ.

Στην προπόνηση της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε αντιπροσωπεία των μετόχων και ευχήθηκε στους παίκτες ένα 2018 με υγεία.

Παράλληλα κόπηκε η βασιλόπιτα και οι τυχεροί ήταν οι Κοιλιάρας, Φαζός, Παπαστεριανός και Ποτουρίδης, οι οποίοι κέρδισαν δώρα και χρηματικά ποσά.

Εκ μέρους των μετόχων της ΠΑΕ βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι κ.κ. Μανόλης Ορφανάκης και Γιάννης Φασομιτάκης, αλλά και οι Κώστας Ζερβάκης και Δημήτρης Αποστολάκης.

Ο κ. Ορφανάκης ευχήθηκε στους παίκτες του ΟΦΗ ένα 2018 με υγεία και επιτυχίες. Ενώ ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν μερικές μέρες υπομονή, καθώς από τους μετόχους γίνονται προσπάθειες, ώστε να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ηδη οι παίκτες του ΟΦΗ έλαβαν κάποια χρήματα, ενώ και την Τρίτη (2/1) θα πάρουν ένα ποσό έναντι της οφειλής που υπάρχει προς αυτούς.

Στόχος των μετόχων είναι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (2/1) το μεσημέρι (3μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό».

Ημερομηνία άρθρου: 2 Ιανουαρίου, 2018 - 15:09

ΣΧΟΛΙΑ

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×