Friends: Τότε έρχεται το reunion (photos)

Η αποκάλυψη πρωταγωνιστή.

Εντός των επόμενων ημερών, ίσως και εβδομάδων, αναμένεται να αρχίσουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια στην διάσημη αμερικανική σειρά «Τα Φιλαράκια». Μάλιστα, αυτό που απομένει είναι να βρεθεί ο τρόπος σε ζητήματα ασφαλείας λόγω της πανδημίας και να αρχίσουν τα γυρίσματα.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο τηλεοπτικός «Ρος» στην σειρά σε συνέντευξή του στον Τζίμι Φάλον. «Υποτίθεται ότι θα γίνουν ίσως τον Αύγουστο, στα μέσα Αυγούστου, αλλά ειλικρινά, θα περιμένουμε και θα δούμε άλλη μία ή δύο εβδομάδες, αν όλοι διαπιστώσουμε ότι είναι πραγματικά αρκετά ασφαλές να το κάνουμε. Και αν όχι, θα περιμένουμε μέχρι να είναι ασφαλές», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο διάσημος ηθοποιός υποστήριξε πως το σόου δεν θα έχει σενάριο, αλλά θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις αλλά και κάποια… κομμάτια έκπληξη. Το reunion είχε επιβεβαιωθεί τον Φεβρουάριο και από το HBO Max, το δίκτυο που κάνει την παραγωγή και τα γυρίσματα αναμενόταν να αρχίσουν τον Μάιο, αλλά όλα άλλαξαν με την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Δείτε στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το κόλπο για να διατηρήσετε τις μπανάνες φρέσκες για μεγάλο διάστημα (video)

Γιαγιά χτυπάει στο πρόσωπο την εγγονή της γιατί δεν έβαλε μάσκα στο μετρό (video)

Έριξε καρέκλα από τον 45ο όροφο για να πάρει likes στο Instagram (video)

Exit mobile version