Γενική απεργία 17 Απριλίου: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και Μετρό στην Αθήνα

Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Απριλίου, ημέρα γενικής απεργίας στη χώρα;

Λεωφορεία παρκαρισμένα μέσα στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ, Αθήνα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016. Στους χώρους της ΟΣΥ, στην Πέτρου Ράλλη, χτυπάει η καρδιά της τηλεματικής, του έργου χάρη στο οποίο από την περασμένη Άνοιξη οι επιβάτες στην Αττική μπορούν να ενημερώνονται για την ακριβή ώρα άφιξης λεωφορείων και τρόλεϊ, έχοντας επιτέλους απάντηση σ’ ένα ερώτημα που μέχρι πριν λίγο καιρό «ταλαιπωρούσε» τις στάσεις στο λεκανοπέδιο: «Πότε θα έρθει το λεωφορείο»; Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας ως εξής.

Από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Αυτό σημαίνει ότι τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΑ, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Αντίθετα, οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία, η οποία έχει εξαγγελθεί από την Γ.Σ.Ε.Ε. για την Τετάρτη 17 Απρίλη 2024, αποφάσισε και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ). Αυτό σημαίνει πως το Μετρό δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής απεργίας της Τετάρτης.

Exit mobile version