H τελευταία αγωνιστική της Bundesliga και της Premier League στο PAME STOIXIMA PRE GAME SHOW

Όλη η δράση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στην εκπομπή του αθλητικού portal SPORT24.GR με χορηγό τον ΟΠΑΠ

Δύο μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Premier League και η Bundesliga, ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο.

Μάχη για τον τίτλο γίνεται στη Γερμανία ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Μπάγερν. Με νίκη η Ντόρτμουντ κόντρα στην Μάιντζ επιστρέφει στην κορυφή μετά από 11 χρόνια. Η Μπάγερν θέλει εκτός από τη δική της νίκη στην Κολωνία να μην κερδίσει και η Ντόρτμουντ για να πάρει το πρωτάθλημα για 11η σερί χρονιά.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι έχει κατακτήσει τον τίτλο και στην τελευταία αγωνιστική κρίνονται 1 ευρωπαϊκό εισιτήριο (το διεκδικούν η Άστον Βίλα, η Τότεναμ και η Μπρέντφορντ) και οι 2 ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Σαουθάμπτον στην Championsip.

Το PAME STOIXIMA PRE GAME SHOW του SPORT24.GR με χορηγό τον ΟΠΑΠ παρουσιάζει όλη την ποδοσφαιρική δράση του Σαββατοκύριακου.

Οι δημοσιογράφοι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης σχολιάζουν κάθε Παρασκευή τους σπουδαιότερους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων και τα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δείτε τι ειπώθηκε για τους αγώνες του Σαββάτου 27 Μαΐου 2023 (16:30), Ντόρτμουντ-Μάιντζ, Κολωνία-Μπάγερν και Λειψία-Σάλκε.      

Η Ντόρτμουντ με νίκη κατακτά τον τίτλο, στις 𝝥𝝞𝝤 𝝙𝝪𝝢𝝖𝝩𝝚𝝨 𝝖𝝥𝝤𝝙𝝤𝝨𝝚𝝞𝝨 από το 𝝥𝝖𝝡𝝚 𝝨𝝩𝝤𝝞𝝬𝝜𝝡𝝖!

Δείτε πώς σχολίασαν τους αγώνες της Κυριακής 28 Μαΐου 2023 (18:30), Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Σίτι, Λιντς-Τότεναμ και Έβερτον-Μπόρνμουθ. 

Οι αναμετρήσεις της Premier League στις 𝝥𝝞𝝤 𝝙𝝪𝝢𝝖𝝩𝝚𝝨 𝝖𝝥𝝤𝝙𝝤𝝨𝝚𝝞𝝨 από το 𝝥𝝖𝝡𝝚 𝝨𝝩𝝤𝝞𝝬𝝜𝝡𝝖!

 

Exit mobile version