Ψήνεται... ψυχρή εισβολή από τις 9 Φλεβάρη, επιστρέφουν τα χιόνια; (Photos)

Ψήνεται... ψυχρή εισβολή από τις 9 Φλεβάρη, επιστρέφουν τα χιόνια; (Photos)

Μπορεί τα τελευταία 24ωρα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας να έχει «μαλακώσει» αρκετά, ωστόσο τα προγνωστικά μοντέλα καιρού εμφανίζουν τάσεις για την οργάνωση νέας ψυχρής εισβολής από τη Ρωσία, από τις 9 Φεβρουαρίου και μετά.

Γι' αυτήν την πιθανότητα είχε μιλήσει πρόσφατα και ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος στη μακροπρόθεσμη εκτίμησή του, περιμένει χιονιά μέσα στη διάρκεια του β' δεκαημέρου του Φλεβάρη.

Και όπως όλα δείχνουν θα πέσει μέσα, για μια ακόμη φορά, καθώς η τάση του καιρού δείχνει να «προετοιμάζεται» για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, πρώτα στη βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια στην υπόλοιπη χώρα, από τις 9 Φλεβάρη, ενώ για τα φαινόμενα και το πού θα φτάσουν οι χιονοπτώσεις, θα χρειαστεί ακόμα να αναμένουμε αρκετά 24ωρα. Αυτό, διότι από μέρα σε μέρα η ψυχρή αυτή «μπάλα» αλλά κατεύθυνση και πότε κινείται δυτικά, προς Γερμανία και Αγγλία και πότε νότια προς την πατρίδα μας και τα Βαλκάνια.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τις πρώτες εικόνες από το τελευταίο τρέξιμο των προγνωστικών μοντέλων με την κατεύθυνση της ψυχρής μπάλας από τις 6 του Φλεβάρη μέχρι και τις 9 του μήνα που εισέρχεται στη χώρα μας.

Κάνε LIKE και γίνε κι εσύ μέλος της μεγάλης παρέας των καιρόφιλων της Ελλάδας στο Facebook.