Χριστίνα Σούζη: «Θέλει προσοχή. Θα έχουμε έντονα φαινόμενα μέχρι το Σάββατο»

Χριστίνα Σούζη: «Θέλει προσοχή. Θα έχουμε έντονα φαινόμενα μέχρι το Σάββατο»

Νέα επιδείνωση του καιρού με πιο ισχυρά φαινόμενα το επόμενο 48ωρο... Ηδη ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται δραματικά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 5 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες. Τι λέει η Χριστίνα Σούζη!

Μπορεί στην Δυτική Αττική ο καιρός να έχει βελτιωθεί και αυτές οι συνθήκες να βοηθούν στο έργο των σωστικών συνεργείων για τις έρευνες που πραγματοποιούν σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο, όμως η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, προειδοποιεί για περαιτέρω επιδείνωση και νέα ισχυρά φαινόμενα από απόψε και μέχρι το Σάββατο.
«Μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες όλο και κάτι μπορεί να φτάσει στις πληγείσες περιοχές, όμως σύμφωνα με τα νέα σημερινά στοιχεία, αύριο και μεθαύριο θα είναι οι χειρότερες μέρες αυτής της κακοκαιρίας. Από απόψε το βράδυ ο καιρός θα επιδεινωθεί και στις περιοχές της Δυτικής Αττικής και αν δεν βρουν τρόπο τα συνεργεία να απομακρύνουν τα νερά, τότε θα υπάρξει νέο πρόβλημα» τόνισε η Χριστίνα Σούζη και χτύπησε το... καμπανάκι του συναγερμού όχι μόνο για τη Δυτική Αττική, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα, αφού το επόμενο τριήμερο θα πέσει πολύ νερό σε αρκετές περιοχές της χώρας: «Θα έχουμε έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας. Το τονίζω, θέλει ιδιαίτερη προσοχή μέχρι το μεσημέρι, απόγευμα του Σαββάτου».