Καιρός Χριστούγεννα: Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου (Photo)

Καιρός Χριστούγεννα: Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου (Photo)

Εγκυρα -όπως πάντα- και έγκαιρα, ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τα δικά του στοιχεία για τον καιρό των Χριστουγέννων... 

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ με έκτακτη ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, τονίζει πως ο καιρός τα Χριστούγεννα -σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα- θα είναι μαλακός, χωρίς να λείψουν οι βροχές και λίγα χιόνια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Η ΤΑΣΗ του καιρού για τα Χριστούγεννα!

Φίλες και φίλοι!

Πολλά τα μηνύματα σας και πάλι όσον αφορά στην τάση του καιρού για τα Χριστούγεννα. Μετά απο ένα φιλτράρισμα λοιπόν των τελευταίων μακροπρόθεσμων προγνωστικών στοιχείων σας παραθέτω (πάντα με σχετική επιφύλαξη καθώς έχουμε ακόμα κάποιες ημέρες μπροστά μας ) την τάση του καιρου για τις 25 και 26 του μηνός.

Οπως θα διαπιστώσετε κάνοντας κλικ πάνω στους χάρτες Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ εκείνες τις ημέρες είναι γενικά να είναι μαλακός απο πλευράς θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές ( πορτοκαλί αποχρώσεις στο χάρτη θερμοκρασίας) αλλά και άστατος κατά τόπους (πράσινες αποχρώσεις στον χάρτη βροχής).

ΠΙθανότητα παροδικών χιονοπτώσεων αν και μικρή υπάρχει στα πολύ ορεινά τμήματα της δυτικής και κυρίως βορειοδυτικής Ελλάδας και ίσως και της ανατολικής Μακεδονίας.

Οι επικρατέστεροι άνεμοι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι νοτιοδυτικοι οι οποίοι δεν αποκλείεται κυρίως στα πελάγη και τα βουνά να είναι αρκετά ενισχυμένοι.

Φυσικά για ότιδήποτε νεότερο προκύψει για το καιρό των Χριστουγέννων θα σας ενημερώσω μέσα απο τη σελίδα μου εγκαίρως.

Δείτε τους χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό των Χριστουγέννων