Πού θα χιονίσει; Ολα τα νέα στοιχεία για την ανατροπή απ' τον Σάκη Αρναούτογλου (video)

Πού θα χιονίσει; Ολα τα νέα στοιχεία για την ανατροπή απ' τον Σάκη Αρναούτογλου (video)

Ολα τα νέα δεδομένα για τον καιρό των Χριστουγέννων, την ψυχρή εισβολή και τις περιοχές που θα χιονίσει, απ' τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα δεν θα είναι τελικά... ανοιξιάτικος, όπως έδειχναν τα προγνωστικά μοντέλα τα προηγούμενα 24ωρα. Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και το πρωί της Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όμως από τις απογευματινές ώρες της παραμονής των Χριστουγέννων ο καιρός θα επιδεινωθεί με βροχές, καταιγίδες και από το βράδυ χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας. Τα μεσάνυχτα της Παραμονής Χριστουγέννων αναμένονται τα χιόνια. Οσο για την ημέρα των Χριστουγέννων ο καιρός θα επιδεινωθεί περαιτέρω, με τα φαινόμενα στην βόρεια Ελλάδα να είναι μικρής διάρκειας. Ποιες περιοχές θα έχουν μεγαλύτερης διάρκειας χιονοπτώσεις; Σε αυτές από το βράδυ των Χριστουγέννων θα συμπεριληφθεί και η Αττική, όπου τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αναμένονται και μπόρες χιονιού, ακόμα και στα βόρεια προάστια, από υψόμετρο άνω των 300 μέτρων.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όλα όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό τις μέρες των Χριστουγέννων και την τάση μέχρι και την Πρωτοχρονιά.