Νέα έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για πυκνές χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Νέα έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για πυκνές χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Νέα έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για πυκνές χιονοπτώσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στη Βόρεια -κυρίως- Ελλάδα, ενώ ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν την κεντρική και νότια χώρα.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, ο οποίος χθες -πρώτος και μόνος- προειδοποίησε έγκαιρα τους ταξιδιώτες προς Αθήνα για το χάος στην εθνική οδό, σπεύδει να προειδοποιήσει εκ νέου, αυτή τη φορά όσους θα κινηθούν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλία.

Οσο για τα νότια, σπεύδει να χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου προς πολίτες και αρχές για έντονα πλημμυρικά φαινόμενα από απότομη στάθμη χειμάρρων και ποταμών.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου στη σελίδα του στο Facebook:

Φίλες και φίλοι ΠΡΟΣΟΧΉ! Όσοι προγραμματίζετε ταξίδι αύριο το πρωί από και προς τη Θεσσαλονίκη απο τα Γιάννενα ή την Θεσσαλία θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκτός από όλη τη δυτική Μακεδονία και στους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσης, Λαρίσης, Πιεριας, Ημαθίας, Πέλλας, Θεσ/νικης, Κιλκις Σερρών, Δράμας και Καβάλας αναμένονται από τις πρωινές μέχρι και μεσημβρινές ώρες (χοντρικά) ένας γύρος πυκνών χιονοπτώσεων και στα πεδινά με γρήγορη και επικίνδυνη χιονόστρωση πριν το "γυρίσει" σε χιονόνερο προς το βράδυ στις περισσότερες προαναφερθείσες περιοχές.
Κατα πάσα πιθανότητα χιονόπτωση αναμένεται και στη Θεσσαλονίκη τις ίδιες ώρες της Τέταρτης με αξιόλογη χιονοστρωση κυρίως περιφερειακά της πόλης πριν κι εδώ "το γυρίσει" σε χιονονερο προς το βραδυ..
Για τη σοβαρή επιδείνωση του καιρού το επόμενο 48ωρο στην υπόλοιπη χώρα με χαρακτηριστικά τις κατά τόπους δυνατές βροχές (που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και πλημμυρικά φαινόμενα, απότομη αύξηση της στάθμης χειμάρρων ή ποταμών στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά ή και κατολισθήσεις) και τους σφοδρούς ανέμους(μην παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας κάτω από μεγάλα δέντρα) ρίξτε μια ματιά στο δελτίο λιγιο πιο κάτω ενώ θα υπάρξουν λεπτομέρειες φυσικά και απόψε το βράδυ Για ότι νεότερο εδώ στο facebook...
https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου στο βίντεο: