Καιρός: Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για την τάση του καιρού μετά τις 6-7 Απριλίου...

Καιρός: Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για την τάση του καιρού μετά τις 6-7 Απριλίου...

Πολλά είναι τα ερωτήματα που δέχεται καθημερινά ο Σάκης Αρναούτογλου -κυρίως από αγρότες- για την εξέλιξη του καιρού το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη.

Ο ίδιος επιχείρησε να δώσει μια πρώτη απάντηση για το τι δείχνουν σήμερα τα προγνωστικά μοντέλα, αφήνοντας παράθυρο... ελπίδας για βροχές, ειδικά στους βορειοελλαδίτες αγρότες, οι οποίοι είναι αλήθεια πως έχουν φέτος πληγεί σοβαρά από την ανομβρία.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ για την τάση του καιρού για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου:

Φίλες και φίλοι!
Πολλά τα ερωτήματα κυρίως απο φίλους αγρότες της βόρειας Ελλάδας, όσον αφορά στο αν και πότε προβλέπονται αξιόλογες βροχές! Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν δυστυχώς την ανομβρία στα βόρεια να διατηρείται και την άλλη εβδομάδα. Μετά τις 6-7 Απριλίου όμως η προβλεπόμενη απο τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων βάζει τη χώρα μας (και την κεντρική και βορεια Ελλάδα) σε τροχιά αρκετά άστατου καιρού και με βροχοπτώσεις που μέρα με την ημέρα θα δούμε που και ποσο αξιόλογες θα είναι.Για ότι νεότρο θα σας ενημερώνω φυσικά μέσα απο τη σελίδα μου εδώ: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου