Καιρός: Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία της Κυριακής (photos)

Καιρός: Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία της Κυριακής (photos)

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία κατά τη διάρκεια της Κυριακής; Ο Σάκης Αρναούτογλου με έκτακτη ενημέρωσή του δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τις περιοχές που θα έχουν φαινόμενα την Κυριακή.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, αν και μεσούσης της προεκλογικής του εκστρατείας, καθώς κατεβαίνει με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές, θέλοντας να μπει στην ευρωβουλή με μόνο σκοπό και στόχο να συνδράμει στην ευαισθητοποίηση και τη λήψη μέτρων για την κλιματική αλλαγή, δεν σταματά να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για τις καιρικές εξελίξεις.

Ετσι, ο καιρός -σύμφωνα με όσα έγραψε το βράδυ του Σαββάτου στη σελίδα του στο Facebook- θα διατηρηθεί άστατος μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Παράλληλα, ανέβασε και χάρτες με τις περιοχές που θα έχουν βροχές και καταιγίδες την Κυριακή.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου:

Φίλες και φίλοι: Αστατος ο καιρός την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (όχι σε ολόκληρη τη χώρα). Κάντε κλικ στους προγνωστικούς χάρτες για μεγέθυνση για να δείτε ποιες περιοχές και ποιες ώρες της ημέρας αναμένεται να επηρεαστούν από μπόρα, βροχή ή καταιγίδα. Σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι σε αρκετές περιοχές της χώρας (δείτε τις μέγιστες εντάσεις τους στον προγνωστικό χάρτη ανέμων) εκτοπίζοντας την σκόνη μέχρι και αργά το βράδυ της Κυριακής από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Η ψύχρα θα διατηρηθεί στα δυτικά με τον υδράργυρο γύρω στους 18-20 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 24-25 βαθμούς Κελσίου!
Αστατος θα παραμείνει κατά τόπους ο καιρός μέχρι περίπου και την Τετάρτη με βελτίωση και άνοδο της θερμοκρασίας απο την Πέμπτη!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με έμφαση στην Κλιματική Αλλαγή
ΚΙΝΑΛ

Δείτε στην γκάλερι τους προγνωστικούς χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου για τις περιοχές που θα έχουν φαινόμενα την Κυριακή: