Καιρός: Καρέ - καρέ η άνοδος της θερμοκρασίας! Πότε θα έχουμε 30άρια, με τι καιρό θα ψηφίσουμε... (videos)

Καιρός: Καρέ - καρέ η άνοδος της θερμοκρασίας! Πότε θα έχουμε 30άρια, με τι καιρό θα ψηφίσουμε... (videos)

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα θα αποτελέσει παρελθόν από το Σαββατοκύριακο και ο υδράργυρος θα αρχίσει να... σκαρφαλώνει αγγίζοντας ή και ξεπερνώντας τοπικά τους 30 βαθμούς.

Ολα δείχνουν, λοιπόν, πως οδεύοντας προς τις εκλογές θα αρχίσει ο καιρός να μπαίνει και σε... καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Η άνοδος της θερμοκρασίας, όπως θα δείτε και στους χάρτες που ακολουθούν, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της επόμενης εβδομάδας. Οδεύοντας προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου ο καιρός θα διατηρηθεί καλός και η θερμοκρασία δείχνει να κυμαίνεται κοντά στους 30 βαθμούς. Μάλιστα, η πιο ζεστή ημέρα της επόμενης εβδομάδας, όπως θα δείτε και στον ακόλουθο χάρτη θερμοκρασιών, θα είναι η Πέμπτη 23 Μαΐου, όπου η θερμοκρασία τοπικά δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και τους 33 βαθμούς. Για την Κυριακή των εκλογών, πάντως, θα πρέπει να αναμένουμε και τα στοιχεία των επόμενων ημερών, καθώς υπάρχει διχογνωμία ως προς το ενδεχόμενο να διατηρηθεί καλός ο καιρός...

Οι θερμοκρασίες μέχρι και την Κυριακή των εκλογών

Στον επόμενο χάρτη καταγράφονται οι διελεύσεις των βαρομετρικών χαμηλών πάνω απ' τη χώρα μας, όπου ξεκάθαρα φαίνεται πως θα συνεχιστεί η αστάθεια μέχρι και την Παρασκευή: