Καιρός: Τελευταία μέρα κακοκαιρίας η Παρασκευή. Με τι καιρό θα ψηφίσουμε... (videos)

Καιρός: Τελευταία μέρα κακοκαιρίας η Παρασκευή. Με τι καιρό θα ψηφίσουμε... (videos)

Ολα δείχνουν πως η ερχόμενη Παρασκευή θα είναι και η τελευταία μέρα που θα έχουμε βροχές, σε συνέχεια της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από το βράδυ της Κυριακής.

Από το Σάββατο και καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας ο καιρός θα μπει για τα καλά σε μοτίβο καλοκαιρινό, με την αστάθεια να περιορίζεται αισθητά και κυρίως σε ορεινές περιοχές και τη θερμοκρασία να καταφέρνει να ξεπερνά και τους 30 βαθμούς Τετάρτη και Πέμπτη.

Οσο για τον καιρό με τον οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές την Κυριακή 26 Μαΐου, όλα δείχνουν πως σε γενικές γραμμές θα είναι καλός σε ολόκληρη τη χώρα, πάντα με τα σημερινά προγνωστικά δεδομένα. Η θερμοκρασία, πάντως, θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη την Ελλάδα από το επόμενο Σαββατοκύριακο, προσαρμοζόμενη στα κανονικά -για την εποχή- επίπεδα.

Δείτε στον ακόλουθο χάρτη την εξέλιξη των θερμοκρασιών μέχρι και τις αρχές Ιουνίου:

Δείτε την εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Κυριακή των εκλογών σε σχέση με τα φαινόμενα που θα σημειώνονται από τη διέλευση βαρομετρικών χαμηλών. Είναι φανερή η διατήρηση της αστάθειας μέχρι και την Παρασκευή και σαφέστατη η βελτίωση του καιρού από το Σαββατοκύριακο και καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας: