Καιρός: Το μήνυμα του Σάκη Αρναούτογλου για την κλιματική αλλαγή και το γράφημα - σοκ για το μέλλον του πλανήτη (Photo)

Καιρός: Το μήνυμα του Σάκη Αρναούτογλου για την κλιματική αλλαγή και το γράφημα - σοκ για το μέλλον του πλανήτη (Photo)

Τα μηνύματα για την άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη μας, λόγω της κλιματικής αλλαγής, δεν είναι καθόλου ευχάριστα και ο Σάκης Αρναούτογλου μας ενημερώνει αναλυτικά...

Η 21η Ιουνίου ορίστηκε ως η μέρα που οι κορυφαίοι μετεωρολόγοι του πλανήτη ενώνουν δυνάμεις για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τις τραγικές επιπτώσεις που επιφέρει η κλιματική αλλαγή.

Και το γράφημα που παρουσιάζουν σήμερα, με τη θερμοκρασία που επικρατούσε το 1850 και τη σημερινή, πραγματικά τρομάζει.

Διαβάστε το μήνυμα του Σάκη Αρναούτογλου και δείτε το γράφημα στην γκάλερι:

Hμέρα Μετεωρολόγων που ενώθηκαν για την Κλιματική Αλλαγή η 21 Ιουνίου 2019

Η σημερινή ημέρα, 21 Ιουνίου, του 2019 είναι MetsUnite Day (Hμέρα Μετεωρολόγων που ενώθηκαν για την Κλιματική Αλλαγή) . Ο Jeff Beradelli είναι ο ιδρυτής του MetsUnite, και πολύ γνωστός μετεωρολόγος στις ΗΠΑ. Ο κλιματολόγος Χόκινς, ο καθηγητής της κλιματικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Reading, δημιουργησε το συναρπαστικό γραφικό για να μεταφέρει απλώς πόσο πολύ έχει θερμανθεί το κλίμα της Γηςτα τελευταία 100 χρόνια. Στο γραφικό, κάθε λωρίδα αντιπροσωπεύει ένα μόνο έτος από το 1850 (αριστερά) μέχρι τις μέρες μας (δεξιά). Οι κόκκινες αποχρώσεις (άνοδος της θερμοκρασίας) τα τελευταία χρόνια είναι δυστυχώς γεγονός απο το 96% των σοβαρών επιστημόνων παγκοσμίως!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου