Καιρός: Καρέ - καρέ η εξέλιξη του καιρού μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει... (videos)

Καιρός: Καρέ - καρέ η εξέλιξη του καιρού μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει... (videos)

Πότε θα αλλάξει ο καιρός στην Ελλάδα; Καρέ - καρέ οι καιρικές συνθήκες μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα...

Μπορεί από την 1η Σεπτεμβρίου να μπαίνουμε στο φθινόπωρο, όμως όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψει, τουλάχιστον μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, ο καιρός θα διατηρηθεί ζεστός με τη θερμοκρασία το μεσημέρι να ξεπερνά τους 30 βαθμούς μέχρι και τις 10 Σεπτέμβρη, ενώ από εκεί και μετά εμφανίζεται η τάση για σημαντική πτώση. Καθώς, όμως, είναι αρκετά μεγάλο το χρονικό διάστημα θα πρέπει να αναμένουμε...

Στον χάρτη που ακολουθεί θα δείτε καρέ καρέ την εξέλιξη των θερμοκρασιών στην Ελλάδα μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου:

Βροχές... αγνοούνται!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις βροχοπτώσεις, εξακολουθούν τα προγνωστικά δεδομένα να μην θέλουν την εμφάνιση κάποιου σοβαρού βαρομετρικού χαμηλού στη χώρα μας, ικανού να προκαλέσει πανελλαδική κακοκαιρία.

Θα δείτε -μάλιστα- στον χάρτη που ακολουθεί πως μέχρι και τις 15 του Σεπτέμβρη είναι ελάχιστες οι περιοχές της χώρας που θα δουν βροχοπτώσεις και αυτές -κυρίως- μετά τις 10 του μήνα.